Hakkımda

(Kendi Kaleminden) 14.07.1951' de Bursa'da doğdum. Babam, hava subayı, annem ise ilk okul öğretmeniydi. Doğumumu takiben, İzmir, İtalya ve Ankara' dan sonra İstanbula yerleştik ve halen İstanbul'da oturmaktayım. İlk öğrenimimi Ankara'da, orta öğrenimim ise İstanbul'da tamamladım. Kimya mühendisi olmamı takiben İstanbul Üniversitesi'nde iki ihtisas ve Doktora ile akademik eğitimimi noktaladım. Bu arada, yurt içi ve yurt dışında mesleki alanda eğitim ve kurslar gördüm. Mesleki eğitimimi sürdürürken sanatsal içerikli olarak müzik çalışmalarıma da özel olarak devam ettim. Piyano çalarım ve bir kısmı seslendirilmiş olan kompozisyon çalışmalarım vardır. Bunlara ilaveten küçük hikayeler yazmaktayım.1974 de evlendim ve 1982 de ayrıldım. Uzun bir aradan sonra 2003 yılında tekrar evlendim. 2013 yılında boşandım. 3. kere evlenir boşanırsam benden koca olmadığı anlaşılacak. Çocuğum yok. Halen İstanbul Şişli'de oturmaktayım.

Meslek hayatıma Tekel Genel Müdürlüğü'nde başladım. Kısa bir süre sonra askerlik hizmetimi yapmak üzere Dz.Kuvvetlerine katıldım. Yaklaşık 8.5 yıl ordu da sivil araştırmacı olarak çalıştıktan sonra İSKİ Genel Müdürlüğü'ne geçtim. 7 yıl kadar bu kuruluşda Su ve Atıksular üzerine çalıştıktan sonra memuriyetten ayrıldım. Özel sektörde bir süre çalıştıktan sonra Sentez Şirketler Grubu'nun ilk kuruluşu olan SENTEZ Mühendislik Müşavirlik Arıtma San. ve Tic. Limited Şirketi'ni ortağımla beraber kurduk. Kısa zamanda 52 tane atıksu arıtma tesisinin kurulmasını takiben çevre kontrollerini yapacak bir laboratuar gereksinimi belirdi. Grubun yeni şirketi SENTEZ Kalite Kontrol Laboratuarı Ltd. Şirketi bu şekilde doğmuş oldu. Piyasanın gereksinimlerine cevap vermek üzere dizayn edilen bu laboratuar, kısa zaman içinde gelişerek ülkemizin en büyük özel araştırma laboratuarı haline geldi. Bu şirketlerden sonra iki kuruluşun da katılmasıyla SENTEZ ŞİRKETLER GRUBU oluşmuştur. Nisan 2004 itibari ile bu Grubun Yönetim Kurulu Başkanlığınına getirildim. 2009 itibari ile sağlık nedenlerinden dolayı bu görevime ara verdim.

1974 de evlendim ve 1982 de ayrıldım. Uzun bir aradan sonra 2003 yılında tekrar evlendim. 2013 yılında boşandım. 3. kere evlenir boşanırsam benden koca olmadığı anlaşılacak. Çocuğum yok. Halen İstanbul Şişli'de oturmaktayım.

Boş zamanım olursa, evde piyanomun başında ve bahçemde çalışmaktan hoşlanırım.